Despre noi

Despagubiri Accidente Italia

Prezentarea situatiei în contextul actual

În fiecare an, doar în Italia sunt peste 3000 (trei mii) de persoane care își pierd viața în accidentele rutiere din peninsulă. Alte 1090 de persoane (statica anului 2022) și-au pierdut viața in timpul orelor de muncă. Să nu mai vorbim de daune colaterale grave, de alte câteva mii de persoane care în fiecare an sunt victime suportând vătămari corporale grave. Între 150 și 200 dintre aceștia sunt cetățeni străini cei mai mulți conaționali de-ai nostri. După apariția unui eveniment dureros începe un proces judiciar istovitor pentru părțile vătămate, care deși ar trebui să conducă la pedepsirea justă a celor responsabili și să asigure despăgubiri echitabile părților vătămate și familiilor acestora, practic nu este deloc asa cum ar trebui.

Una dintre premisele acestei situații se datorează faptului că în Italia justiția este în general lentă aproape în toate cazurile din cauza lipsei de personal și a suprapunerii a prea multor procese. Persoanele vinovate și companiile de asigurări încearcă să profite de această situație propunând despăgubiri de multe ori inadecvate și profitând atât de lipsa de experiență a multor reprezentanți legali (avocați) aleși de familii pe baza de cunoștințe și relații personale și nicidecum pe competențele necesare în problema delicată a despăgubirilor în cazul unui prejudiciu. Pe de altă parte atât cei vinovați cât și companiile de asigurări încearcă de cele mai multe ori să minimalizeze compensarea valorii emoționale a durerii pentru prejudiciul suferit și toate aceste lucruri nu fac altceva decât ca la suferința și problemele existente deja să se adauge altele.

În acest context am putea prezenta și situațiile în care avocați fără experiență în acest sector încearcă să închidă de multe ori cazurile în termene scurte tratând și tranzacționând separat cu compania de asigurări o valoare mai mică a despăgubirii obținând un preț mic într-o perioada scurtă de timp. În același timp însă au grijă că aceași companie de asigurări să accepte separat o valoare mai mare în decontarea competențelor avocatului în relația lui cu compania de asigurări.

Am întâlnit de asemnea multe cazuri în careconaționalii noștri au angajat un reprezentant legal și avocat doar pentru că era o cunoștință care avea o altă cunoștință aproape de cercul lor de prieteni de familie. Au fost cazuri de avocați care deși avea peste 20 de ani de activitate se ocupă doar de gestionarea proceselor minore cum ar fi divorțuri sau litigii comerciale. Și totuși cu multă simplitate au fost angajați de conaționali de-ai noștri să gestioneze cazuri procesuale dificile de accidente cu victimă. Prin aceste exemple vrea doar să vă spun tuturor că pentru asistență juridică în astfel de cazuri este nevoie să te bazezi pe profesioniști cu experiență care știu ceea ce au de făcut și pe a căror experiență te poți baza.

Despagubiri Accidente Italia

Ce facem noi?

Prin experiența acumulată în ultimii 20 de ani sprijinim și garantăm protecție familiilor care au pierdut pe cineva drag în accidente de muncă sau accidente de mașină. Ne bazăm pe o echipă de specialiști de înaltă calificare în domeniul lor (avocați sau medici legiști) care sunt dedicați muncii lor cu profesionalism și seriozitate și în același timp dau dovadă de discreția necesară în coordonarea unor astfel de cazuri. Pentru a contracara acest fapt te poți baza pe noi. Suntem profesioniști în domeniul despăgubirilor și știm foarte bine ce avem de făcut. În activitatea noastră garantăm transparență procesuală fiecărui caz în part eliminând orice dubiu speculativ în detrimentul părților vătămate. Suntem transparenți în tot ceea ce facem și munca noastră este aproape în toate cazurile plătită de casele de asigurări cu un procent din ceea ce noi reușim să obținem pentru familie. Așa cum indică documentele (extrase de cont ale băncii) justificative ale fiecărui caz în parte. Chiar și în rarele cazuri în care nu se realizează compensarea prejudiciului, toate costurile procesului în cauza rămân în responsabilitea noastră și familia nu datorează nimic către noi, pentru serviciile efectuate. Menționăm acest lucru în scris prin fiecare contract în parte încă de la început.

Contact Rapid

0039 389 162 5052

Serviciile noastre

Call now and book our taxi for your next ride

Despagubiri Accidente Italia

Profesioniștii Noștri

Când lucrezi cu noi ai certitudinea unui team de specialiști calificați în acest sector delicat al gestionării despăgubirilor în cazurile de deces. În Italia în anul 2022 erau înregistrați circa 240.000 de avocați. Te asigur că sunt extrem de puțini cei au experiență și capacitatea de a demonstra profesionalism în gestionarea profesională a procedurilor unui astfel de caz. Colaboratorii noștri au experiența necesară pentru a evalua și a cunoaște procedurile și posibilitățile de reușită pentru fiecare caz în parte în baza legislației în vigoare.

Personal calificat

Echipă formată din specialiști calificați în acest sector delicat al gestionării despăgubirilor în cazurile de deces

Sprijin complet

Oferim sprijin total pe tot parcursul colaborării

Pentru noi lucrurile sunt întodeauna clare precise și transparente. După o analiză clară a situației prezentăm întodeauna familiei posibilitățile reale de reușită, puntele tari și punctele slabe ale fiecărei situații în parte precum și timpul aproximativ ținând cont atât de timpul proceselor în Italia cât și de complexitatea fiecărui caz în parte.
Prezentăm întodeauna familiei pentru fiecare caz în parte extrasele de plată și sumele pe care noi le primim de la compania de asigurări. Clienții noștri cunosc întodeauna atât despăgubirile plătite clienților cât și onorariile recunoscute de societatea de asigurări. Comunicarea noastră este transparență și profesională. Oferim clienților noștri explicația documenteler procesuale din care ei pot înțelege stadiul situației în fiecare etapă a procesului. Colaborând cu noi poți fi sigur de faptul că atât noi cât și colaboratorii noștri te reprezintă și acționează în numele și în interesul tău.

Aveți întrebări?

Ne puteți contacta utilizând datele de mai jos pentru a vă putea oferi răspunsul / asistența de care aveți nevoie. Vă mulțumim că ne-ați ales și suntem aici pentru a vă ajuta în orice fel posibil.

Telefon

0039 389 162 5052

whatsapp

Whatsapp

0039 389 162 5052

Email

bran.emil@yahoo.it