Profesionistii nostri in cazul de deces in strainatate

Atunci când alegeți să colaborați cu noi, vă asigurați că aveți acces la un echipaj de specialiști bine pregătiți în acest domeniu delicat al gestionării despăgubirilor în cazurile de deces.

În Italia, la sfârșitul anului 2022, existau aproximativ 240.000 de avocați înregistrați. Totuși, foarte puțini dintre aceștia au experiența și calificările necesare pentru a demonstra profesionalism în gestionarea eficientă a procedurilor în astfel de cazuri. Echipa noastră are expertiza necesară pentru a evalua și înțelege procedurile și șansele reale de succes pentru fiecare caz, în conformitate cu legislația în vigoare.

Pentru noi, transparența este esențială. După o analiză detaliată a situației, prezentăm întotdeauna familiei posibilitățile reale de succes, punctele tari și punctele slabe ale fiecărui caz, precum și o estimare a timpului necesar, având în vedere atât termenele proceselor din Italia, cât și complexitatea fiecărui caz.

Familiilor noastre le furnizăm întotdeauna extrase de cont care prezintă sumele pe care le primim de la compania de asigurări pentru fiecare caz în parte. Astfel, clienții noștri sunt informați cu privire la despăgubirile acordate și onorariile recunoscute de companiile de asigurări. Comunicarea noastră este profesionistă și transparentă. Oferim explicații privind documentele procesuale, astfel încât clienții să înțeleagă stadiul fiecărei situații în fiecare etapă a procesului. Colaborând cu noi, puteți avea încredere că noi și colaboratorii noștri vă reprezentăm și acționăm în numele și în interesul dumneavoastră.

În situația în care vă aflați într-o astfel de situație, este important să avem o discuție pentru a înțelege în detaliu specificul și particularitățile fiecărui caz în parte. La finalul acestui articol, vă pun la dispoziție datele mele de contact pentru a putea iniția această conversație.